Over Bijles Venray

profielfoto3
Mijn naam is Maria van Rhee en ik hou ervan om anderen te helpen bij hun ontwikkeling. Ik wil hen graag zien groeien en slagen in iets dat ze graag willen. Bijles Venray komt dan ook voort uit mijn passie: jou helpen het allerbeste uit jezelf te halen!

Dat doe ik altijd zoveel mogelijk in samenspraak met school of opleiding. Ik vind het heel belangrijk dat mijn hulp laagdrempelig is. Dus: ik geef bijles gewoon thuis aan de keukentafel of in jouw eigen omgeving!

Ik ben lid van de Landelijke Beroepsvereniging Remedial Teachers (LBRT).

Neem contact op voor meer informatie

Jou helpen het beste uit jezelf te halen!

Dát is wat ik wil! Ik startte mijn loopbaan als leerkracht. Door de jaren heen heb ik me ontwikkeld in het geven van remedial teaching en bijles aan kinderen, (jong) volwassenen en kinderen uit het speciaal onderwijs.

Ik ben ruim twintig jaar werkzaam geweest als intern begeleider. Het hoorde bij mijn taken om te signaleren wat een kind nodig heeft en te zorgen dat het deze zorg of hulp ook krijgt. Deze ruime kennis en ervaring zet ik nu in voor mijn eigen bedrijf, iets dat ik heel graag doe met veel energie en enthousiasme.

Ook jou help ik graag! Stuur me een mailtje met jouw vraag!

Ik help je graag bij:

  • begrijpend lezen;
  • spelling;
  • rekenen;
  • het maken van je huiswerk;
  • het studeren voor een toelatingsexamen;
  • het oefenen met taal of rekenen;
  • leren voor een cursus.