Reacties

Ben je ook zo goed geholpen? Vertel dan hier wat je van Bijles Venray vindt!

bijles groep 8er

Wij hebben gebruik gemaakt van Maria’s diensten in het prille begin. Maria had gewerkt op de basisschool van onze dochter en zo had ze al het vertrouwen van ons om met haar samen te werken. Ze heeft onze dochter zo door de laatste 6 mnd van de moeilijke leerperiode op school én de citotoets begeleid. Door de continuïteit van Maria én de duidelijke uitleg heeft onze dochter het heel goed afgesloten en kon ze vorig jaar met een goed gevoel naar het voortgezet onderwijs gaan. Ook de info die wij als ouders kregen was perfect. Ik zou Maria dan ook aan iedereen aanraden.

Rebecca Fleurkens

Bijles voor rekenen niveau 3

Ik kon de opleiding tot verpleegkundige niet volgen als ik de toets op 3f niveau niet positief behaalde. Ik kom van de huishoudschool en rekeninzicht had ik niet. Ik ben een heel jaar onder de hoede geweest van Maria! Wat een engelengeduld, passie en geloof in mij had Maria! Ieder succes van goedgemaakte sommen werden bijna gevierd. Ik kreeg bijna zin om te rekenen omdat ik t leuk begon te vinden. Ik begreep t eindelijk. Een geweldige ervaring die ik iedereen kan aanraden. Wat ik ook doe. Ook de leraar van t summa college heeft haar kaartje in zijn bezit. En ik volg inmiddels de verpleegkundige opleiding…Maria bedankt!!

Julia

Bijles voor opleiding verzorgende IG bbl traject

In september 2016 kon ik starten met de BBL opleiding verzorgende IG. Voordat het zover was moest ik eerst een instaptoets maken. Maria heeft mij in de maanden hiervoor geholpen om mij klaar te stomen voor de instaptoets. De instaptoets had ik goed gemaakt en ben nu begonnen met de opleiding. Gedurende mijn opleiding staat Maria paraat om mij te helpen, dit vind ik erg fijn. Maria alvast erg bedankt voor je steun en luisterend oor. Groetjes, Vivian

vivian

Bijles groep 8

Maria heeft onze dochter vanaf begin groep 8 bijles gegeven. Daardoor zijn haar resultaten beter geworden en is haar zelfvertrouwen gegroeid. Dit komt ook omdat ze samenwerkt met de school. Ze geeft goede tips en weet heel veel op onderwijsgebied. De samenwerking met onze dochter verloopt super goed. Maria heeft veel geduld en legt de stof duidelijk uit. Ze gaat haar ook op het voortgezet onderwijs begeleiden, en daar zijn we erg blij mee!

Annelies

Bijles 3f

Met Maria in contact gekomen via een collega met het zelfde probleem, het rekenen… Maria legt alles zo duidelijk uit en blijft het uitleggen totdat je het begrijpt. Dankzij Maria nu een niveau gestegen ten opzichte van vorig jaar tijdens mijn eerste toelatingstoets.

Carlijn

Bijles voor Nederlands en rekenen

Ik had veel moeite met rekenen en nu weet ik hoe ik makkelijker kan rekenen en heb er zeker veel van geleerd! Alleen rekenen blijft niet mijn favoriet…. Maria legt het ook duidelijk uit en dat is heel fijn, ik snap haar dan ook.
Ik weet nu ook de basis van Nederlands en dat wist ik eerst niet, omdat ik dat nooit heb geleerd op school.
Maria, bedankt voor alles wat je voor mij hebt gedaan en ik raad iedereen zeker jou aan!

Michelle

Bijles voor Nederlands

Wij waren heel nerveus voor de cito toetsen. Daarom hadden we hulp nodig. Maria kwam ons helpen. Ze gaf duidelijk uitleg. Ook waren we zeer tevreden over het manier van aanpak met de lesstof. We hadden veel geoefend met taalkundig ontleden. Daardoor kunnen wij met uw hulp naar de gymnasium brugklas gaan.
Maria, bedankt voor al uw hulp Bettina en Zsuzsa !!!

Zsuzsa

Bijles voor ondersteuning van studie Verzorgende IG BBL 1.5 jaar traject

Maria heeft mij gedurende het 1.5 jaar van mijn studie geholpen met de vakken Nederlands en Rekenen. Iedere week kwam ik bij haar langs voor bijles en iedere week gingen we vol enthousiasme ermee aan de slag. Maria legde keer op keer uit hoe ik bijv. reken sommen het beste kon uitreken en waar ik op moest letten. Door haar geduld en duidelijke uitleg ben ik inmiddels geslaagd voor mijn studie. Voor het vak Nederlands ben ik geslaagd met een 7 😀 Dit had ik nooit verwacht, maar Maria bleef altijd in mij geloven. Rekenen examen heb ik net niet gehaald, alleen telde deze ook niet mee.

Ik wil Maria ontzettend bedanken voor haar steun in het afgelopen 1.5 jaar.

Vivian

Bijles groep 5

Maria heeft onze zoon van 9 jaar geholpen met spelling en taal. De les sloot nauw aan bij de basisschool lessen en de communicatie tussen ouders, school en Maria was open en erg prettig.
Hij heeft het goed naar zijn zin gehad tijdens de lessen bij Maria en voelde zich veilig.

Als dit nodig is in de toekomst maken we graag gebruik van jou dienst/ hulp bij BIJLES VENRAY. En ik kan ieder ander BIJLES VENRAY aanbevelen

Hartelijk dank!

Desiree

Bijles VMBO-T Nederlands

Nederlands was al twee schooljaren lastig voor onze zoon. Daarom in het begin van leerjaar 3 contact gezocht met Maria.
Met veel geduld is Maria aan de slag gegaan. Hulp bij huiswerk, extra oefeningen en examentraining.
Een lang verhaal kort, van een onvoldoende in leerjaar 1 en 2 naar een voldoende op de examen cijferlijst.

Ruud

Verplicht veld

Wat is de titel van je recensie?
Wat vind je van Bijles Venray?